Partners

Klarälvsloppets vision är att bli världens största skidtävling på sommaren. Med världsstjärnor, live-sändningar och hela skidvärldens ögon på oss. Men även en stor idrottsfestival för såväl motionärer och nybörjare. Arbetet för att nå visionen är precis påbörjat och 2017 är första året eventet genomförs.

Vi söker just nu samarbetspartners i alla former som vill jobba tillsammans med oss för att nå vår vision. Är du en av dom? Ta i så fall chansen att bli med på resan. Att ställa en fråga skadar aldrig, slå en signal eller skicka ett mail.

Hälsningar,
Glenn Olsson
Vd Klarälvsloppet

Tel: 054-10 20 25
E-mail: glenn@klaralvsloppet.se

Arenapartners
Dömle Herrgård

Dömle Herrgård

http://www.domle.se/

Inission

Inission

http://inission.com/

Stora Enso

Stora Enso

http://www.storaenso.com/

Uddeholm

Uddeholm

http://www.uddeholm.se/

Officiell partner
Coop

Coop

https://www.coop.se/

Lecab

Lecab

http://www.lecab.se/

Munkfors

Munkfors

http://www.munkfors.com

Officiella leverantörer
Bjälverud

Bjälverud

http://www.bjalverud.se/

DHL

DHL

http://www.dhl.se/sv.html

Mix Megapol

Mix Megapol

http://www.mixmegapol.se/

Liveside

Liveside

Innovativa lösningar och produkter för evenemang
Liveside Event drivs av människor med flerårig erfarenhet av evenemang och ett brinnande fokus att hjälpa till att skapa bättre, tryggare och roligare evenemang. Vi ger våra kunder fullt fokus och garanterar att vi lever upp till våra åtaganden, helt enkelt får att vi vet – genom egen erfarenhet – att det inte går att genomföra bra evenemang med mindre än så.
Allt från tält och staket till toaletter, elmateriel och VA, hyr eller köp. Liveside Event levererar allt du behöver för att bygga och genomföra ditt evenemang.

http://www.liveside.se/

NeH

NeH

http://neh.se

Nummerlappar.se

Nummerlappar.se

https://nummerlappar.se/

NWT

NWT

http://nwt.se

Skigo

Skigo

http://www.skigo.se/skigo/

Suez

Suez

http://www.suez.se/

Swecon

Swecon

https://www.volvoce.com/sverige/sv-se/swecon/

+Watt

+Watt

Ny energileverantör
+Watt tillverkar högkvalitativa energitillskott och återhämtningsprodukter med marknadens bästa råvaror för idrottare och den aktive. Sportdrycken som serveras under Klarälvsloppet är bland annat glutenfri, naturligt sötad med Stevia och innehåller inga färgämnen.

https://www.wattnordic.com/wattswe/

Värdar
Forshaga kommun

Forshaga kommun

http://forshaga.se

Hagfors kommun

Hagfors kommun

http://www.hagfors.se/

Karlstad kommun

Karlstad kommun

http://karlstad.se

Munkfors kommun

Munkfors kommun

http://www.munkfors.se

Region Värmland

Region Värmland

http://www.regionvarmland.se/

Utställare
Torsby Skidtunnel & Sportcenter

Torsby Skidtunnel & Sportcenter

Torsby Skidtunnel & Sportcenter erbjuder träning, motion och rekreation året om. Området är fullt av möjligheter och utmaningar för både elit och motionär.
Här finns Sveriges första inomhusarena för längdskidåkning. skidtunneln har alltid perfekta förhållanden med -3 grader och vindstilla. Här är det lättvallat, tryggt och bekvämt för alla, oavsett åkvana. Vi vet att varierad träning i olika miljöer ger dig bättre förutsättningar till bra resultat. Öka dina chanser att nå vinterns mål med tidig och kontinuerlig träning på snö i skidtunneln. Hos oss kan du starta din skidsäsong tidigt och kombinera den med barmark och rullskidåkning.

http://skidtunnel.se/

Wease

Wease

Wease är ett nytänkande varumärke med ambition att “förnya” längdsporten dvs göra den mer attraktiv, en sport som ligger oss varmt om hjärtat. Wease är laddat med hållbara produkter i en stilren skandinavisk design och ett tillhörande upplevelsekoncept – en kombination som tidigare ej funnits på marknaden förrän Björn Lind och Fredrik Persson startade företaget 2016. Besök vår pop up butik på Klarälvsloppet för att ta del av de senaste erbjudandena.

http://www.wease.se

Partners