Appen – enklaste sättet att följa deltagare

Klarälvsloppets app vänder sig till både deltagare och publik.

Som deltagare kan du koppla din egen smartphone till appen och på så vis ange en exakt GPS-position under loppet. Ha koll på täten och följ dina favoriter via egna listor, studera kartor och läs annan matnyttig information. Appen hittas på App Store och Google Play!

Klarälvsloppet app

Varför ska jag använda mig av er app?

Klarälvsloppets app vänder sig till både deltagare och publik. Som deltagare kan du dela din GPS-position för att göra loppet mer spännande för dina supportrar. Du kan även själv under loppets gång se var dina största rivaler befinner sig. Som publik är det ett smidigt sätt att live följa både sina favoritlöpare och eliten och få kontinuerlig information om passeringar och slutresultat. Du hittar även nyheter, ditt start-PM och kan spana in banprofilerna.

Kan jag se exakt var personerna jag följer är någonstans eller är det baserat på mellantider?

Det finns två varianter. De deltagare som använder sin smartphone för att dela GPS-position kommer du att se exakt var längs banan de befinner sig. För de deltagare som ej använder telefon kommer du få en uppskattad position baserat på när de har passerat tidtagningspunkterna. Det framgår genom en liten symbol om deltagaren använder GPS eller inte.

Kan jag jämföra ett antal deltagare för att se hur mina kompisar ligger till i jämförelse med varandra?

Ja! Det går att lägga till upp till 15 favoriter att följa och jämföra.

Kan jag se en resultatlista i appen direkt efter målgång?

Ja, resultaten publiceras direkt.

Var laddar jag ner den och vad kostar den?

Om du har iPhone laddar du ner den i AppStore och om du har Android laddar du ner den i Google Play. Sök på ”Klarälvsloppet”. Den är helt gratis att använda!

Här hittar du även en FAQ.